Мъфини и кексчета от Кети

Доста хора не се интересуват от външния вид на храната която консумират, но има и изключения… изискания външен вид на храната, както и насладата която получаваме при съзерцаването и е доказано положително за нашето тяло. Ето, защо е винаги добре, да подреждате добре храната си или да я декорирате и придавате подобаващ вид на ястията си.

Ако говорим за сладко или за кексчета и мъфини – тук вече нещата стават сериозни. Удоволствието от сладкото и красотата са неумоверно високи. Ако поръчате декорирани сладки – със сигурност ще оцените изкуството вложено в тях. Това е все едно да консумираш произведение на изкуството или да пиеш шампанско със злато. Краста, комбинирана с вкусови качества – това е изключителното при любителите на декорирани сладки и мъфини. Две удоволствия в едно, поднесени в прекрасна форма.

Ако обичате сладкото и цените красотата вие определено сте човек който би се заинтересовал от това забележително удоволствие. Препоръчваме ви да опитата всички ръчно декорирани сладости, които този живот ви предлага. Мъфините на Кети са едни от любимите ми сладости, които съм хапвал. Тяхната глазура е винаги супер вкусна и сладка. 🙂

Like This Post? Share It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *