Мъфини и кексчета от Кети

cupcakes

Доста хора не се интересуват от външния вид на храната която консумират, но има и изключения… изискания външен вид на храната, както и насладата която получаваме при съзерцаването и е доказано положително за нашето тяло. Ето, защо е винаги добре, да подреждате добре храната си или да я декорирате и придавате подобаващ вид на ястията си.

Ако говорим за сладко или за кексчета и мъфини – тук вече нещата стават сериозни.

Удоволствието от сладкото и красотата са неумоверно високи. Ако поръчате декорирани сладки – със сигурност ще оцените изкуството вложено в тях. Това е все едно да консумираш произведение на изкуството или да пиеш шампанско със злато. Краста, комбинирана с вкусови качества – това е изключителното при любителите на декорирани сладки и мъфини. Две удоволствия в едно, поднесени в прекрасна форма.

Ако обичате сладкото и цените красотата вие определено сте човек който би се заинтересовал от това забележително удоволствие. Препоръчваме ви да опитата всички ръчно декорирани сладости, които този живот ви предлага. Мъфините на Кети са едни от любимите ми сладости, които съм хапвал. Тяхната глазура е винаги супер вкусна и сладка. 🙂

Ето и една малка колекция от мъфини/кексчета/cupcakes или както там ги наричате:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *