Archives for : March2023

Избор на международна марка? – Acer Ebii и EbiiGo!!!

В този пост ще се подиграваме малко на Acer Ebii. Acer е голяма международна компания, произвеждаща голямо разнообразие от електроника. Основана е през 1976 година и от тогава се разраства значително. Мисля, че стига толкова за интро.

Изборът на нова международна марка може да бъде вълнуваща, но и предизвикателна задача. Запомнящото се и уникално име на марката може да помогне за разграничаването на една компания от нейните конкуренти и да създаде силна идентичност на марката, но е важно да се избягват имена, които са твърде неясни или трудни за произнасяне. В крайна сметка името на марката трябва да е лесно за запомняне, лесно за произнасяне и да предава желаното послание на целевата аудитория.



Continue Reading >>

ало б

Ало Б: малко странна тема и начало за пост, но ако малко се задържите на тази страница, ще разберете, че темата не е съвсем странна. Да задълбаем:

В този кратък пост, тъй като не е статия, ще ви опиша малко състоянието на Гугъл спама в българския Ало Б свят. Ако не ви интерисува да разберете повече за това, как да не ходите по вредни или безмислени сайтове, може да затворите прозореца и да се върнете от където сте попаднали тук.

Ако четете и този, ред – благодаря. Започваме 🙂



Continue Reading >>